Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Referans kulaklığı hangisi?Şimdi daha çok kafam karışrı hem ben 2 si arasında kalmışken hemde nasıl yani referans kulaklığı kimse tavsiye etmez işi bu değilmi stüdyolar da kayıtlar dinlenir benim şimdiki ala amacım evde yüksek sesle çalışamadığım zamanalrda ayarları kulaklıkla yapmam için ki bu arada sizin dediğiniz audio technica m50x al benisi yok demişiniz o kulaklığı biliyorum ama renkleride var zaten ama modeli aynımı bimiyorumAudio Technica ATH-M50XBL
Cevap: Referans kulaklığı hangisi?
Şimdi daha çok kafam karışrı hem ben 2 si arasında kalmışken hemde nasıl yani referans kulaklığı kimse tavsiye etmez işi bu değilmi stüdyolar da kayıtlar dinlenir benim şimdiki ala amacım evde yüksek sesle çalışamadığım zamanalrda ayarları kulaklıkla yapmam için ki bu arada sizin dediğiniz audio technica m50x al benisi yok demişiniz o kulaklığı biliyorum ama renkleride var zaten ama modeli aynımı bimiyorum
Audio Technica ATH-M50XBL