Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PSR A300 v3 hayırlı olsun !Yamaha 300 a V3 hakkıındaYamaha psr 300 orgumu V3 yapması için Can Beye gönderdim.ve kısa bir sürede yapıp gönderdi sağolsun.Ben ülkemizde böyle bir insanın varlığından gurur duydum.Müzisyenler ve müzikseverlerin desteklemeleri gereken bir isim.Orgumun yeni sesleri ve ritmleri inanılmaz güzel oldu. Keşke doğu ritmlerine biraz daha fazla yer verilse diyorum ama bu kadarı bile inanılmaz olmuş.Can beyi yürekten tebrik ediyorum.
Cevap: PSR A300 v3 hayırlı olsun !
Yamaha 300 a V3 hakkıında
Yamaha psr 300 orgumu V3 yapması için Can Beye gönderdim.ve kısa bir sürede yapıp gönderdi sağolsun.Ben ülkemizde böyle bir insanın varlığından gurur duydum.Müzisyenler ve müzikseverlerin desteklemeleri gereken bir isim.
Orgumun yeni sesleri ve ritmleri inanılmaz güzel oldu. Keşke doğu ritmlerine biraz daha fazla yer verilse diyorum ama bu kadarı bile inanılmaz olmuş.Can beyi yürekten tebrik ediyorum.