Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PSR A300 v3 hayırlı olsun !Can Bey;Anlattıklarınızın üzerine fazla birşey denilemez. Ne kadar kızdığınız ve kırıldığınız belli ve anlattıklarınızın çerçevesinde haklısınız. Bu tür firmaların belirli stratejileri olması anlaşılabilir bir durum fakat 17 yıllık emek gözardı edilmemeliydi. Ben çalışmalarınız sayesinde peşinizden gelecek çok insan olduğunu düşünüyorum. Aslında kullanıcılar biraz daha bilinçlenebilse, biraz örgütlenebilse piyasayı sömüren firmalar bu kadar kolay at koşturamazlar. Bir cihaz İran'da 950 dolar, Türkiye'de 1500 Euro ise bu herşeyi gözler önüne seriyor zaten. Umarım yeni firmalarla, yeni anlaşmalarla hem bizlere, hemde kendinize daha faydalı olursunuz, daha geniş hareket imkanı bulursunuz.
Cevap: PSR A300 v3 hayırlı olsun !
Can Bey;
Anlattıklarınızın üzerine fazla birşey denilemez. Ne kadar kızdığınız ve kırıldığınız belli ve anlattıklarınızın çerçevesinde haklısınız. Bu tür firmaların belirli stratejileri olması anlaşılabilir bir durum fakat 17 yıllık emek gözardı edilmemeliydi. Ben çalışmalarınız sayesinde peşinizden gelecek çok insan olduğunu düşünüyorum. Aslında kullanıcılar biraz daha bilinçlenebilse, biraz örgütlenebilse piyasayı sömüren firmalar bu kadar kolay at koşturamazlar. Bir cihaz İran'da 950 dolar, Türkiye'de 1500 Euro ise bu herşeyi gözler önüne seriyor zaten. Umarım yeni firmalarla, yeni anlaşmalarla hem bizlere, hemde kendinize daha faydalı olursunuz, daha geniş hareket imkanı bulursunuz.