Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PSR A2000 siparisi verdimTum arkadaslara tekrar tesekkurler. Bu arada a2000 dun elime gecti, butun aile olarak bu aralar hasta oldugumuzdan yazamadim ve aletle de cok vakit geciremedim. Sadece sesleri ile biraz ilgilandim. Simdilik gordugum kadari ile seslerin hic fena olmadigini soyleyebiliyorum.Sunu da eklemek isterim ki ankara dore muzik ile yasadigim bir anlasmazlik yuzunden orgu istanbuldan siparis verdim. ankara dore muzik buyuk hayal kirikligina ugratti beni. İstanbul dan Neslihan Hanim ve Ahmet Bey son derce ilgili davrandilar.
Cevap: PSR A2000 siparisi verdim
Tum arkadaslara tekrar tesekkurler. Bu arada a2000 dun elime gecti, butun aile olarak bu aralar hasta oldugumuzdan yazamadim ve aletle de cok vakit geciremedim. Sadece sesleri ile biraz ilgilandim. Simdilik gordugum kadari ile seslerin hic fena olmadigini soyleyebiliyorum.
Sunu da eklemek isterim ki ankara dore muzik ile yasadigim bir anlasmazlik yuzunden orgu istanbuldan siparis verdim. ankara dore muzik buyuk hayal kirikligina ugratti beni. İstanbul dan Neslihan Hanim ve Ahmet Bey son derce ilgili davrandilar.