Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PSR A2000 siparisi verdimvalla A2000 ni almakla en iyisini yapmışsın bak bende bir alet alacağım bir türlü karar veremedim korg pa800 pahalıdır dedim or700 v2 plus iydir alayım dedim sonra ketronsx3000 ni daha çok beğendim tam ona yönelecektimki A2000 satışa çıktı şimdide A2000 düşünüyorum yani tam bir kararsızlık hakim oldu bana. Artık 2012 ye kaldı bakalım. Parayı cebime koyarım istanbula giderim hepsini tek tek incelerim birini alır gelirim böyle videolardan izlemeyle alet alınmıyor benim için hayılrısı olsun. Senin içinde A2000 hayırlı uğurlu olsun.
Cevap: PSR A2000 siparisi verdim
valla A2000 ni almakla en iyisini yapmışsın bak bende bir alet alacağım bir türlü karar veremedim korg pa800 pahalıdır dedim or700 v2 plus iydir alayım dedim sonra ketronsx3000 ni daha çok beğendim tam ona yönelecektimki A2000 satışa çıktı şimdide A2000 düşünüyorum yani tam bir kararsızlık hakim oldu bana. Artık 2012 ye kaldı bakalım. Parayı cebime koyarım istanbula giderim hepsini tek tek incelerim birini alır gelirim böyle videolardan izlemeyle alet alınmıyor benim için hayılrısı olsun. Senin içinde A2000 hayırlı uğurlu olsun.