Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PSR A2000 siparisi verdimhocam öncelikle hayırlı olsun iyi bi seçim yapmışsın ben bu gün türk paketini yükledim aletin saundları çok iyi içinde iki tane türk kit varki bunu herkesin dinlemesi lazım zaten salim şifreli yazmış bu alete kısa zamanda neler olacak bence alan deyil almayan pişman olacak or700 v2 plus çıktıgında ilk yaptıranlardan biriyim o zaman kalitesinden bahsetmiştim şimdi a 2000 diyorum önü açık çok iyi bi cihaz
Cevap: PSR A2000 siparisi verdim
hocam öncelikle hayırlı olsun iyi bi seçim yapmışsın ben bu gün türk paketini yükledim aletin saundları çok iyi içinde iki tane türk kit varki bunu herkesin dinlemesi lazım zaten salim şifreli yazmış bu alete kısa zamanda neler olacak bence alan deyil almayan pişman olacak or700 v2 plus çıktıgında ilk yaptıranlardan biriyim o zaman kalitesinden bahsetmiştim şimdi a 2000 diyorum önü açık çok iyi bi cihaz