Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PİTCH BENDERi KULLANMAKAkor derseniz tabiki akor öncelikli. Bırakın pitchbendi sağ el ile parçanın 10 notasının 5'ini eksim basın. Ama akor ve ritim doğru ise o parça yerini bulur. Hatta bazı parçalarda hiç çalmayın öyle güzel besteki akoru düzgün basın parçanın ne olduğu anlaşılıyor. Akor konusunda katılıyorum. O yüzden her parçanın akorunu arıyor, seçeneklerini deniyor, hangisi gerçekten doğru ise onu kullanıyor, gerektiği durumlarda kendim düzeltiyorum. Çalarken buna göre basıyorum. Bazen enstrümanı kısıp ritmin sesini açıyorum akorlar güzel geliyor
Cevap: PİTCH BENDERi KULLANMAK
Akor derseniz tabiki akor öncelikli. Bırakın pitchbendi sağ el ile parçanın 10 notasının 5'ini eksim basın. Ama akor ve ritim doğru ise o parça yerini bulur. Hatta bazı parçalarda hiç çalmayın öyle güzel besteki akoru düzgün basın parçanın ne olduğu anlaşılıyor. Akor konusunda katılıyorum. O yüzden her parçanın akorunu arıyor, seçeneklerini deniyor, hangisi gerçekten doğru ise onu kullanıyor, gerektiği durumlarda kendim düzeltiyorum. Çalarken buna göre basıyorum. Bazen enstrümanı kısıp ritmin sesini açıyorum akorlar güzel geliyor