Ş şanslı36 Altın Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 1 Eki 2012 Mesajlar 230 Tepkime puanı 3 Puanları 18 Konum ankara Enst. pa-800 30 Mar 2013 #1 beraber buyugudugum dayı oğlu faruk çelik trafık kazasnda hayatını kaybetti çok üzüldüm çok.cok severdim.
beraber buyugudugum dayı oğlu faruk çelik trafık kazasnda hayatını kaybetti çok üzüldüm çok.cok severdim.
DreamSongs **Müzik** Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 1,795 Tepkime puanı 8 Puanları 38 Konum Ankara Enst. Yamaha,Roland,Epiphone Gitar 30 Mar 2013 #2 Cevap: paylaşmak istedim Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende yıllar önce amca oğlunu kaybettim trafik kazasında. Kardeşten öteydik. Maalesef bu acı yaşanacak ve yıllar içinde belki acı azalacak ama anılarımız hep taze kalacak.
Cevap: paylaşmak istedim Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende yıllar önce amca oğlunu kaybettim trafik kazasında. Kardeşten öteydik. Maalesef bu acı yaşanacak ve yıllar içinde belki acı azalacak ama anılarımız hep taze kalacak.
TUFAN54 Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 1,725 Tepkime puanı 14 Puanları 38 Yaş 40 Konum Sakarya Enst. Roland E-A7 30 Mar 2013 #3 Cevap: paylaşmak istedim Başınız sağolsun.