Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pax1 pro yeni aldim bi kac sorun var dostlar?merhaba.bende çok yakın zamanda pa1x pro kullandım.Ses kalitesi olarak en son çıkan yeni klavyelerde dahil hiçbiri bu orga erişemez.Fakat set olayına gelince tabiki güncellleme sorunu var.yani yeni birşey yok.Bunada gerek yok.Neden eski setler buna yeter.Tuşlara hakimsen hiçde gerek yok.Ayrıca Arıkan adlı arkadaşımınızın paylaştığı kendi setini kullandındım.Şuana kadar gördüğüm bence engüzel set.yetede artar bile.Kendisine buradan teşekkür ediyorum.saygılarımla
Cevap: Pax1 pro yeni aldim bi kac sorun var dostlar?
merhaba.bende çok yakın zamanda pa1x pro kullandım.Ses kalitesi olarak en son çıkan yeni klavyelerde dahil hiçbiri bu orga erişemez.Fakat set olayına gelince tabiki güncellleme sorunu var.yani yeni birşey yok.Bunada gerek yok.Neden eski setler buna yeter.Tuşlara hakimsen hiçde gerek yok.Ayrıca Arıkan adlı arkadaşımınızın paylaştığı kendi setini kullandındım.Şuana kadar gördüğüm bence engüzel set.yetede artar bile.Kendisine buradan teşekkür ediyorum.saygılarımla