Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa900 set neden yok???Ben pa 900 için emo usb 2 aldım bir kaç hafta inceledim sonra sattım hekezin iyi dediği sete ben kötü diyecek değilim ama set gerçekten pa3x için şuan da durum bu zaten bu seti alsanız bile yine iş size düşüyor padleri st leri düzenlemeniz yeni sesler eklemeniz gerekecek zaten favorilerin ve user ları çoğu boş nkx in güzel elktroları var fakat piyasada ki elektrolar da güzel kısacası set alıp büyük beklenti içinde olmayın hayal kırıklığı yaşamayın kısacası emo usb 2 alınca işlem bitmiyor dostlar olaya böyle bakın en iyi set kendinizin zaman harcayıp editlediniz setdir olay bu....
Cevap: pa900 set neden yok???
Ben pa 900 için emo usb 2 aldım bir kaç hafta inceledim sonra sattım hekezin iyi dediği sete ben kötü diyecek değilim ama set gerçekten pa3x için şuan da durum bu zaten bu seti alsanız bile yine iş size düşüyor padleri st leri düzenlemeniz yeni sesler eklemeniz gerekecek zaten favorilerin ve user ları çoğu boş nkx in güzel elktroları var fakat piyasada ki elektrolar da güzel kısacası set alıp büyük beklenti içinde olmayın hayal kırıklığı yaşamayın kısacası emo usb 2 alınca işlem bitmiyor dostlar olaya böyle bakın en iyi set kendinizin zaman harcayıp editlediniz setdir olay bu....