Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA800 icin hangi OS daha iyi? v2.1 , v2.2 yoksa v2.3 mü?eyvallah hüseyin abi cok sagol,zaten emek sarfedip setler yapiyorsun ve bunu insanlarla paylasiyorsun üstüne birde benim gibi acemilere yol gösteriyorsun tesekküer ederim...abi pcm dedigin nedir ve ben bunun kaclik oldugunu nasil anlarim? yani bilgisayarda senin set 72mb gözüküyor onun pcm si kac oluyor? 64 lik rame yükleyebilirmiyim?saygilarimla.iyi günler
Cevap: PA800 icin hangi OS daha iyi? v2.1 , v2.2 yoksa v2.3 mü?
eyvallah hüseyin abi cok sagol,zaten emek sarfedip setler yapiyorsun ve bunu insanlarla paylasiyorsun üstüne birde benim gibi acemilere yol gösteriyorsun tesekküer ederim...abi pcm dedigin nedir ve ben bunun kaclik oldugunu nasil anlarim? yani bilgisayarda senin set 72mb gözüküyor onun pcm si kac oluyor? 64 lik rame yükleyebilirmiyim?saygilarimla.iyi günler