Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA800 icin hangi OS daha iyi? v2.1 , v2.2 yoksa v2.3 mü? merhaba arkadasim hersey acemelikle baslar daha sonra ustalasirsin ama her sey icinden gelerek yapacaksin pes etmeyeceksin .gelelim sorunlara normalde 64 mb ram 2.01 16 dk oluyor ,benim seti yüklemissin hata vermis .benim setler hepsi 16 dk yani 16 sayfa drum kit saysi demektir benim setleri gönül rahatliginca yükleyebilirsin iki set haric tosun-pasa mega setler onlar yüksek mb ramler icin .sen setin toplam 72 mb sine bakma pcm mb 64 üzeri olanlari yükleme ben sana 2.01 os ve 16 dk os yi atacagim onlari tek tek yükle bir sorun olursa bana özelden telefon numarani yaz ordan görüselim saygilar.1- Pa800_Format.pkg;Zippyshare.com - Pa800_Format.pkg (önce formati at)2-Pa800_os_res_v201.pkg:Zippyshare.com - Pa800_os_res_v201.pkg (sonra bunu yükle)3-Pa800_os_v201.pkg.Zippyshare.com - Pa800_os_v201.pkg (en son 16 dk yükle )yüklemeleri sirayla yap .tosun pasa (hüseyin)
Cevap: PA800 icin hangi OS daha iyi? v2.1 , v2.2 yoksa v2.3 mü?
merhaba arkadasim hersey acemelikle baslar daha sonra ustalasirsin ama her sey icinden gelerek yapacaksin pes etmeyeceksin .gelelim sorunlara normalde 64 mb ram 2.01 16 dk oluyor ,benim seti yüklemissin hata vermis .benim setler hepsi 16 dk yani 16 sayfa drum kit saysi demektir benim setleri gönül rahatliginca yükleyebilirsin iki set haric tosun-pasa mega setler onlar yüksek mb ramler icin .sen setin toplam 72 mb sine bakma pcm mb 64 üzeri olanlari yükleme ben sana 2.01 os ve 16 dk os yi atacagim onlari tek tek yükle bir sorun olursa bana özelden telefon numarani yaz ordan görüselim saygilar.
1- Pa800_Format.pkg;Zippyshare.com - Pa800_Format.pkg (önce formati at)
2-Pa800_os_res_v201.pkg:Zippyshare.com - Pa800_os_res_v201.pkg (sonra bunu yükle)
3-Pa800_os_v201.pkg.Zippyshare.com - Pa800_os_v201.pkg (en son 16 dk yükle )
yüklemeleri sirayla yap .tosun pasa (hüseyin)