Konuya cevap cer

Cevap: PA800 icin hangi OS daha iyi? v2.1 , v2.2 yoksa v2.3 mü?

tosunpasa (hüseyin) hocam dün v2.1 i geri yükleyip ardindan 16dk yi yükledim ve sonrada senin seti(16dk lik)yükledim ve sorunsuz bir sekilde oluyor,tabiki buarada stin gercekten hosuma gitmisti ve sirf senin karma3 setin icin 2,1 e döndüm,v2.3 te orgumda bir sorun yoktu zaten,2.1 ve 2.3ün arasinda pek bir fark göremedim.aslinda 2.1de orgumda cok stabil calisiyordu zaten hatta onlarca bilmeden yanlis setter yüklememe ragmen error merror yazidiktan sonra format atip tekrar hayata dönüyodu zaten:), 2.3ü yüklememin sebebi güncel bir version herzaman org icin daha iyidir diye düsünmüstüm oyüzden baska bir sorun icin degil,2.1den memmundum zaten.

Buarada sarfettigin emeklerin icin sonsuz tesekkürler, kimbilir kac aylardir calistin bu zahmetli set ve setler icin benim gibi acemi ve SADECE hobiy icin calan(kendi odasinda)kisilerde hic zahmetsiz yükleyip keyfini sürüyoruz.Tabiki bende senin gibi set hazirlak isterim ama malum Almanyada su gurbet elde dört vardiye calisip birakin setlerle ugrasmaya columuzun cocugumuzun yüzünü bile görmeye hasret kaliyoruz be hocam.

Sonsuz SAYGILARIMLA

Geri