Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA800 icin hangi OS daha iyi? v2.1 , v2.2 yoksa v2.3 mü?korgun pa800 için hiçbir ojinal os datası 16dk içermez yüklediğiniz 16dk os sonradan uydurulmuş modifiye ostur siz siz olun orjinalden şaşmayın sonra orgum kitlenmeye başladı felan demeyin ben v203 kullandım son 4 ay klavyemde o kadar stabilki sıkıntısız takılmadan on numara çalışıyor 16 dk önemli bişey değil 8dk=64 drum kit 16=128 drum kit user drum kitlerden aslında 10 tane kit fazlasıyla yeterli ritim yazmasını org kullanmasını bilene 10 tane drum kit içinde 2 sayfa yani 2dk yeterli önemli olan dk sayısı değil ramin büyüklüğü ve daha kaliteli daha güzel sample larla dklarınızı oluşturabilirsiniz
Cevap: PA800 icin hangi OS daha iyi? v2.1 , v2.2 yoksa v2.3 mü?
korgun pa800 için hiçbir ojinal os datası 16dk içermez yüklediğiniz 16dk os sonradan uydurulmuş modifiye ostur siz siz olun orjinalden şaşmayın sonra orgum kitlenmeye başladı felan demeyin ben v203 kullandım son 4 ay klavyemde o kadar stabilki sıkıntısız takılmadan on numara çalışıyor 16 dk önemli bişey değil 8dk=64 drum kit 16=128 drum kit user drum kitlerden aslında 10 tane kit fazlasıyla yeterli ritim yazmasını org kullanmasını bilene 10 tane drum kit içinde 2 sayfa yani 2dk yeterli önemli olan dk sayısı değil ramin büyüklüğü ve daha kaliteli daha güzel sample larla dklarınızı oluşturabilirsiniz