Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa800 aldım Ram takma ve Sapmple yardım..çok desteksiz atıyorsun arkadaşım bu kadar kolay madem yap da görelim, biz de tebrik ederiz. Benim ingilizcem iyidir bu konuyu ben de çok araştırdım o forumlarda senin gibiler çıkıyor atıyor tutuyor ama sonuç hüsran o ram işi frekansla alakalı evet ama içerisindeki işlemci ve yazılımı ile de alakalı ama şimdi sana mikroişlemci teknolojisinden bahsetmeyeceğim çok bildiğin için onu da biliyorsundur eminim ki. Tyrosu 3500€ ya gazlıyor adam ram i 50 TL olması bir şey değiştirmez.
Cevap: Pa800 aldım Ram takma ve Sapmple yardım..
çok desteksiz atıyorsun arkadaşım bu kadar kolay madem yap da görelim, biz de tebrik ederiz. Benim ingilizcem iyidir bu konuyu ben de çok araştırdım o forumlarda senin gibiler çıkıyor atıyor tutuyor ama sonuç hüsran o ram işi frekansla alakalı evet ama içerisindeki işlemci ve yazılımı ile de alakalı ama şimdi sana mikroişlemci teknolojisinden bahsetmeyeceğim çok bildiğin için onu da biliyorsundur eminim ki. Tyrosu 3500€ ya gazlıyor adam ram i 50 TL olması bir şey değiştirmez.