Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa80 ugo kart ve setiabicim yalnız dediğinizi yapıyorum backupları karta yuklemek istiyorum sayfa 11 card restoreye gelip selectte bastıgımda hiç bir işlem olmuyor istediğim diğer bütün setleri rahatlıkla yüklüyorum ama sadece bu sette ugo sette backupları yukleyemiyorum kartı siliyorum ondan sonra backupları yuklemeye çalışıyorum olmuyor ugo setin kendisimi kilitli neden olmuyor anlamıyorum
Cevap: pa80 ugo kart ve seti
abicim yalnız dediğinizi yapıyorum backupları karta yuklemek istiyorum sayfa 11 card restoreye gelip selectte bastıgımda hiç bir işlem olmuyor istediğim diğer bütün setleri rahatlıkla yüklüyorum ama sadece bu sette ugo sette backupları yukleyemiyorum kartı siliyorum ondan sonra backupları yuklemeye çalışıyorum olmuyor ugo setin kendisimi kilitli neden olmuyor anlamıyorum