Konuya cevap cer

Cevap: pa80 set ve kart yükleme lütfen yardım

Kardeşim aslında bütün bu sorların cevabı mevcut ilgili konularda... Ama anlaşılan benim çok detaylı anlatmam gerekiyor..

1. Orga format atmaya gerek yok, karta format atacaksın o da şöyle DİSK TUŞU >FORMAT > CARD> F2 > ENTER > F4.. Silerse sıkıntı yok.. Eğer kartta kilitli bir set yüklenmişse önceden burdan silmez onun için karta format atma dosyası var onu indir, diskete at orgu kapat disketi tak, orgu aç bir soru gelecek ekrana entere bas bekle, iki seçenek çıkacak erase veya protect card diye.. Eraseyi seç karta format atmasını bekle.. Format attıktan sonra disketi çıkar orgu kapat aç..BU İLK İŞLEM..

2. Şimdi elimizde boş bir kart var.. Hangi kartı yüklemek istiyorsak Cevo, emo, demir vs vs.. Dosyalarını temin ediyoruz.. herzaman her setin CRD ve SET klasörü var.. Şimdi disketle sırayla önce CRD kart backuplarını yüklüyoruz 11 veya 12 tane olur 16mb kartlar için.. Bitti ve artık kartımız yüklü..

3. Şimdi yüklediğimiz bu karta uyumlu olan kartın setini yükleyeceğiz... demırkral.set klasörünü olduğu gibi diskete at, orga tak, DİSK TUŞU> LOAD > F1 E BAS DİSKETİ GÖR> SET KLASÖRÜNÜN ÜSTÜNE GEL > F2 BAS ENTERLE.. SETİMİZDE YÜKLENDİ...

4.Artık orgumuz çalmaya hazır kartı ve seti yüklü çünkü.. Şimdi diyelimki yabancı ritimlerin olduğu style banklarına türk ritimleri yüklemek istiyorum, daha fazla ritim olsun istiyorum.. Ve üstelik indirdiğin sette bu extra ritimler mevcut.. BACKUP1 BACKUP2 BACKUP3  diye bahsettiğin klasörlerin içinde style klasörü vardır.. Hemen başlayalım yüklemeye; Önce backup1 klasörünü olduğu gibi diskete at.. DİSK TUŞU> 9. SAYFAYA GEL> FACT. STYLE PROTECT: ON KONUMUNDADIR OFF YAP VE TEKRAR 1. SAYFAYA GEL.. LOAD > F1 DİSKETİ GÖR > BACKUP1 İÇİNE GİR STYLE'NİN ÜSTÜNE GEL> F2 YE BAS VE ENTERLE... BU İŞLEMİ BACKUP2 VE BACKUP3 KLASÖRLERİNEDE UYGULA BU ŞEKİKDE.. tamadır artık yabancı ritimlerin yerinde türk ritimlerimizi koyduk..

*KART YÜKLENDİ

*SET YÜKLENDİ

*VE RİTİM BACKUPLARI YÜKLENDİ..

ADIMLARI TAKİP ET UMARIM BU DEFA SORUNUNUZ ÇÖZÜLMÜŞTÜR...

Geri