Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa80 çimentepeli hasan set lazımPazartesi crd olarak paylaşacağım diyerek söz verdim fakat işlerim gereği maalesef bugün paylaşım yapamayacağım dilerseniz ugursallı kardeşimiz ile irtibata geçerek crd olarak talep edebilirsiniz set uğur kardrşimize ait bir setmiş yanlış bilgilendirdiğim için ayrıyetten özüt dilerim üstadlarım ben yine söz verdiğim gibi burda crd olarak paylaşacağım fakat gün olarak net bişey söylemeyeyim işiniz acele ise dediğim gibi ugursallı kardeşimizden yardım isteyebilirsiniz yada pa80 download sayfasında edirneli uğur kart olarak link mevcut ordadanda konuyu takip edebilirsiniz saygı ve sevgilerimle
Cevap: Pa80 çimentepeli hasan set lazım
Pazartesi crd olarak paylaşacağım diyerek söz verdim fakat işlerim gereği maalesef bugün paylaşım yapamayacağım dilerseniz ugursallı kardeşimiz ile irtibata geçerek crd olarak talep edebilirsiniz set uğur kardrşimize ait bir setmiş yanlış bilgilendirdiğim için ayrıyetten özüt dilerim üstadlarım ben yine söz verdiğim gibi burda crd olarak paylaşacağım fakat gün olarak net bişey söylemeyeyim işiniz acele ise dediğim gibi ugursallı kardeşimizden yardım isteyebilirsiniz yada pa80 download sayfasında edirneli uğur kart olarak link mevcut ordadanda konuyu takip edebilirsiniz saygı ve sevgilerimle