Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600qt yi bir de ben inceledim bugünhocam aynen katılıyorum ama bu arkadaşların ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.acaba aleti dinlerken global den ayarlarını yaptılarmı.ben daha önce yamaha a2000 le yorum yaparken aletten çok ithalatçının yaptığı kazığı dile getirdim.şuna inanın hiç kimse ben şunu demişim sen bunu demişsin bunları kaale bile almaz.adamın kafasına yattımı gider alır.olay öyle bi yerde toplanıyorki her şeyi bunlar bilir.bunlar müzik sektörünün kanaat önderleri başka kimse bi şey bilmez.şimdi bunlar bana zamanında kızıyorlardı cihaz kötüleme diye şimdi bu ne.piçbend uzaktan kumanda gibiymiş.şimdi merak ettim acaba bu arkadaş 3x diye bi alet gördümü.şimdi benim kullandığım cihazları sırasıyla-gem vs1-roland e70-roland e40-korgi3-korg ix300-korg i30-korg i40-korg pa80-korg pa1x-korg pa 3x-yamaha a2000 -korg pa 600-e be kardeşim bize iş öretmeyin.biz o yolları gittik şimdi geri dönüyoruz.umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.hepinize hayırlı günler keyifli formlar
Cevap: Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün
hocam aynen katılıyorum ama bu arkadaşların ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.acaba aleti dinlerken global den ayarlarını yaptılarmı.ben daha önce yamaha a2000 le yorum yaparken aletten çok ithalatçının yaptığı kazığı dile getirdim.şuna inanın hiç kimse ben şunu demişim sen bunu demişsin bunları kaale bile almaz.adamın kafasına yattımı gider alır.olay öyle bi yerde toplanıyorki her şeyi bunlar bilir.bunlar müzik sektörünün kanaat önderleri başka kimse bi şey bilmez.şimdi bunlar bana zamanında kızıyorlardı cihaz kötüleme diye şimdi bu ne.piçbend uzaktan kumanda gibiymiş.şimdi merak ettim acaba bu arkadaş 3x diye bi alet gördümü.şimdi benim kullandığım cihazları sırasıyla-gem vs1-roland e70-roland e40-korgi3-korg ix300-korg i30-korg i40-korg pa80-korg pa1x-korg pa 3x-yamaha a2000 -korg pa 600-e be kardeşim bize iş öretmeyin.biz o yolları gittik şimdi geri dönüyoruz.umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.hepinize hayırlı günler keyifli formlar