Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün, aslında seninde dediğin gibi org çalan klavyecilerin de nabzını yoklasalar böyle cihazlar çıkartırken ne isteniyor sorsalar ama sormazlar herşeyi bi cihazın içine tıkıptan ondan sonra kime cihaz satacaklar,Gigabaytların havada uçuştuğu Terabaytların bile depo olarak yetersiz geldiği bu günlerde bizler hala nostalji yaşıyoruz Megabayt larla,Şu korg pa600 meselesine gelecek olursak herzaman söylerim Şöför araba seçmez hedef varış yeri aynı yol farklı araç farklı ama sonuç aynı bu paraya bu cihaz fazlasıyla iş görür,düğünde hiç kimse gelipte birader senin bu cihazın tonu pa 500 gibi hatta darbukları bile aynı demiyor ,zevkler ve renkler görecelidir kimi sarışın sever kimi esmer ,sanırım kulaklarda farklı ki birinin beğendiğini başka biri beğenmiyor ama yinede seviyeli bi şekilde kalp kırmadan her görüşü dinlemek ona göre yorum yapmak lazım,,gönül tyros 4 ,korg pa3x,Audya ister ama cep belli,birazda yorumları buna göre yaparsak daha mantıklı olur kanaatindeyim,saygılar sevgiler.
Cevap: Pa600qt yi bir de ben inceledim bugün
, aslında seninde dediğin gibi org çalan klavyecilerin de nabzını yoklasalar böyle cihazlar çıkartırken ne isteniyor sorsalar ama sormazlar herşeyi bi cihazın içine tıkıptan ondan sonra kime cihaz satacaklar,Gigabaytların havada uçuştuğu Terabaytların bile depo olarak yetersiz geldiği bu günlerde bizler hala nostalji yaşıyoruz Megabayt larla,Şu korg pa600 meselesine gelecek olursak herzaman söylerim Şöför araba seçmez hedef varış yeri aynı yol farklı araç farklı ama sonuç aynı bu paraya bu cihaz fazlasıyla iş görür,düğünde hiç kimse gelipte birader senin bu cihazın tonu pa 500 gibi hatta darbukları bile aynı demiyor ,zevkler ve renkler görecelidir kimi sarışın sever kimi esmer ,sanırım kulaklarda farklı ki birinin beğendiğini başka biri beğenmiyor ama yinede seviyeli bi şekilde kalp kırmadan her görüşü dinlemek ona göre yorum yapmak lazım,,gönül tyros 4 ,korg pa3x,Audya ister ama cep belli,birazda yorumları buna göre yaparsak daha mantıklı olur kanaatindeyim,saygılar sevgiler.