Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600qt mi A2000 miForum kullanma alışkanlığı yeni yeni ediniyorum teşekkür olayı ondan dolayı abi kusura bakma,yoksa yazınızı okudum faydalandım yani.A2000 e daha sıcak bakıyorum pa600 un teknolojik özellikleri ve kullanım kolaylığı dışında dışında pek çekici gelen bir tarafı yok benim açımdan,aslında pa600 deki dokunmayik ekran ve switch bolluğu a2000de olsa hiç dusunmeyeceğim,hatta hatta orgların birinde mikrofon girişi olsa yine hiç dusunmeyeceğim ama yok maalesef.
Cevap: Pa600qt mi A2000 mi
Forum kullanma alışkanlığı yeni yeni ediniyorum teşekkür olayı ondan dolayı abi kusura bakma,yoksa yazınızı okudum faydalandım yani.A2000 e daha sıcak bakıyorum pa600 un teknolojik özellikleri ve kullanım kolaylığı dışında dışında pek çekici gelen bir tarafı yok benim açımdan,aslında pa600 deki dokunmayik ekran ve switch bolluğu a2000de olsa hiç dusunmeyeceğim,hatta hatta orgların birinde mikrofon girişi olsa yine hiç dusunmeyeceğim ama yok maalesef.