Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600qt mi A2000 miKardeşim ben uzun seneler korg kullandım ekmeğini yedim birşey diyemem, A2000 ni ilk çıktığında alanlardanım halada kullanıyorum ev kullanıcısıyım, sana tavsiyem, iki aleti de tesisata bağlayıp dinle ve çal o zaman karar vereceksin bizim ülkemizde korg mercedes gibi ikinci eldede iyi gidiyor, set olarak benzer ritimler olsada yapılan çalışmalar oldukça çok, ama sound olarak yamaha başka birşey, şimdiden hayırlı olsun alacağın alet...
Cevap: Pa600qt mi A2000 mi
Kardeşim ben uzun seneler korg kullandım ekmeğini yedim birşey diyemem, A2000 ni ilk çıktığında alanlardanım halada kullanıyorum ev kullanıcısıyım, sana tavsiyem, iki aleti de tesisata bağlayıp dinle ve çal o zaman karar vereceksin bizim ülkemizde korg mercedes gibi ikinci eldede iyi gidiyor, set olarak benzer ritimler olsada yapılan çalışmalar oldukça çok, ama sound olarak yamaha başka birşey, şimdiden hayırlı olsun alacağın alet...