Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa600Qt accayip setben bu sete m3 zurna,köy zurna,sırma elektro,cym klarnet,1-2 elektro,rif klarnet,e40 klarnet stüdyo yaylı şuan aklıma gelenler bunlar bunları ekleyip kendime uygun bi set yapacagım.ritimler güzel olmuş.sadece ses yönünden bana göre biraz zayıf kalmış ama şuana kadarki pa600 setleri içerisinde en begendiğim set olmuş.aslında benim setde hazır ama senin ritimkitlerin daha hoşuma gitti.o yüzden yayınlamıyorum.
Cevap: pa600Qt accayip set
ben bu sete m3 zurna,köy zurna,sırma elektro,cym klarnet,1-2 elektro,rif klarnet,e40 klarnet stüdyo yaylı şuan aklıma gelenler bunlar bunları ekleyip kendime uygun bi set yapacagım.ritimler güzel olmuş.sadece ses yönünden bana göre biraz zayıf kalmış ama şuana kadarki pa600 setleri içerisinde en begendiğim set olmuş.aslında benim setde hazır ama senin ritimkitlerin daha hoşuma gitti.o yüzden yayınlamıyorum.