Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA600'de kendi setimizi nasıl oluşturabiliriz? Lütfen Yardımhayirli aksamlar ustamperformanc sesini alirsaniz sound bölümündeki almis oldugunuz performancin ana sesinide almak zorundasiniztüm sampel sesler ana sesler sound bölümündedir performanc ise sizin sound bölümüne aktardiniz sesleri alip düzenleme yapip performanc yerine kayit etmektir misal-(efekt verme 3 ses karistirm v.s gibi ayarlar)hocam yapilan ritimler tektek ayri ayri drum kitlerle setlere yapilmamsitir böyle olsa zaten birkac ritim ancak setlere atilir oysa baze 1 drum kitle cok sayida ritimler yazilmistir bunu anlamak icin ritimleri calsitiriken tektek ekrana bakip oradan bilgi alabilmek mümkündürbir tavsiyede bulunmak istiyorum bir set üzerinde calismalarinizi sürdürürseniz daha güzel sonuclar elde edebilirsiniz eyer cok sayida degisik degisik setlerle ugraisrsaniz cok güzel sonuclar elde edemesinizbu benim görüsüm cünkü kafaniz cok karisabilirsaygilarimla
Cevap: PA600'de kendi setimizi nasıl oluşturabiliriz? Lütfen Yardım
hayirli aksamlar ustam
performanc sesini alirsaniz sound bölümündeki almis oldugunuz performancin ana sesinide almak zorundasiniz
tüm sampel sesler ana sesler sound bölümündedir performanc ise sizin sound bölümüne aktardiniz sesleri alip düzenleme yapip performanc yerine kayit etmektir misal-(efekt verme 3 ses karistirm v.s gibi ayarlar)
hocam yapilan ritimler tektek ayri ayri drum kitlerle setlere yapilmamsitir böyle olsa zaten birkac ritim ancak setlere atilir oysa baze 1 drum kitle cok sayida ritimler yazilmistir bunu anlamak icin ritimleri calsitiriken tektek ekrana bakip oradan bilgi alabilmek mümkündür
bir tavsiyede bulunmak istiyorum bir set üzerinde calismalarinizi sürdürürseniz daha güzel sonuclar elde edebilirsiniz eyer cok sayida degisik degisik setlerle ugraisrsaniz cok güzel sonuclar elde edemesiniz
bu benim görüsüm cünkü kafaniz cok karisabilir
saygilarimla