Konuya cevap cer

Cevap: PA600'de kendi setimizi nasıl oluşturabiliriz? Lütfen Yardım

Ustam tekrardan merhaba

yüklenmis olupta nekadar bos yerinizi ögrenmek icin ilk önce sound dügmesine basiniz sonrada tekerlegin altinda menu dügmesine basiniz ekraninizda user pcm sampel yazan yere basarsaniz ram da nekadar bosluk oldugunu ögrenebilirsiniz ayrica pcm ram i kople burdan silebilirsiniz

ritim konusuna gelince diyelimki misket ritimini sectiniz ve ona ayit olan drumlari pcm ram yerinede atiniz ama ritim baslatiginizda drum kit emo olmasi gerektiginde sizin drum kit ahmet yaziyor bu siralamadan kaynaklaniyor

bunu nasil cözebiliriz

1 ritimi seciniz 2 record (kirmizi dügme) basiniz ekranda record/edit current styel yazan yere tirnaklayiniz asagda okey dügmesine basiniz

simdi yazilan ritimin drum kit acc ler sayifasinda drum yazan yere basiniz

ekranin ortasinda Trk:drum yazisina  bakiniz orda eyer not etiginiz drum kit yerine baska drum kit varsa o drum kitin üzerine tiklayiniz

simdide user dk dan not etiginiz drum kiti bulunuz üzerine tiklayiniz

ve ritimi calistiriniz yani star/stop dügmesine basiniz

sonra ekranin üst sag tarafina ok isaretine bir kere tiklayiniz

ekrana write style yazan yere tiklayiniz sonrada ok basiniz areyou sure diye yazi gelecek evet diye yani yes diye tiklayiniz ve yine ekranin en üst tarafinan ok isaretine tiklayip exit form record yere tiklayiniz hepsi bu

yazdiklarim cokmus gibi geliyor ama islem okadarda cok degil ben sadece size bu sekilde yazmanin daha dorgu oldugunu düsündügüm icin detayli yazdim

saygilarimla

Geri