Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA600'de kendi setimizi nasıl oluşturabiliriz? Lütfen YardımUstam tekrardan merhabaorgunuza format atsaniz kalitilari silip fabrika dönüsümne getirebilirsiniz media tusundan silebilirsiniz format atabilirsinizsanirim siz ce seti kulaniyorsunuz veyada orgunuzu alirken üzerinde yüklüydüfakat sunu belirteyim format atmadan SD kartinizi cikartin o kart sadece kilit kartidir sonra format atin os yenide yükleyin ve SD kartinizi yeniden takin(kati cikartmadanda format atabilirsiniz fakat sd karta yanlis bir islem olmasin diye sd kartinizi cikartmanizi yazdim) yapacaniz son islem ise cüney beyin setini tekrardan usb beleginize korg türkiye sayifasindan usb nize yükleyip orunuza tekrardan usb den yüklemeniz gerekiyor tüm islemden sonra büyük bir ihtimal orgunuz fabika cikisina dönmüs olacaktirburda bir konu söylemek istiyorum belki arkadaslarim ustalarim biliyorlardir fakat tekrardan söylemek istedimkesinlikle baska set yüklerken global dosyasini beraberinde yüklemeyiniz ne olursa olsun isterse pa600 seti de olsa kendi globalinizden haric baska global yüklemeyiniz tüm yaptiginiz ana ayarlar keninize göre ayalrladiniz ister koma olsun ister efekt olsun v.s ayarlar sizin globalinde sizin istediginiz gibi ayarlanmisitir ve baska set yüklerseniz globale birlikte o kisinin globaldeki tüm ayarlarinla beraber yüklemis olsurusnuz ve sonucta baze ayarlar eskisi gibi olmaya bilir o nedenle asla baska set yüklerken globali yüklememyiniz baska setteki globali silmek 1 dakika bile degildir bunu bilgisayarinizda gerceklestirebilirsiniz veyada orgunuzun üzerinde de yükleme yaparken gercekslestirebilirsinizsaygilarimla
Cevap: PA600'de kendi setimizi nasıl oluşturabiliriz? Lütfen Yardım
Ustam tekrardan merhaba
orgunuza format atsaniz kalitilari silip fabrika dönüsümne getirebilirsiniz media tusundan silebilirsiniz format atabilirsiniz
sanirim siz ce seti kulaniyorsunuz veyada orgunuzu alirken üzerinde yüklüydü
fakat sunu belirteyim format atmadan SD kartinizi cikartin o kart sadece kilit kartidir sonra format atin os yenide yükleyin ve SD kartinizi yeniden takin(kati cikartmadanda format atabilirsiniz fakat sd karta yanlis bir islem olmasin diye sd kartinizi cikartmanizi yazdim) yapacaniz son islem ise cüney beyin setini tekrardan usb beleginize korg türkiye sayifasindan usb nize yükleyip orunuza tekrardan usb den yüklemeniz gerekiyor tüm islemden sonra büyük bir ihtimal orgunuz fabika cikisina dönmüs olacaktir
burda bir konu söylemek istiyorum belki arkadaslarim ustalarim biliyorlardir fakat tekrardan söylemek istedim
kesinlikle baska set yüklerken global dosyasini beraberinde yüklemeyiniz ne olursa olsun isterse pa600 seti de olsa kendi globalinizden haric baska global yüklemeyiniz tüm yaptiginiz ana ayarlar keninize göre ayalrladiniz ister koma olsun ister efekt olsun v.s ayarlar sizin globalinde sizin istediginiz gibi ayarlanmisitir ve baska set yüklerseniz globale birlikte o kisinin globaldeki tüm ayarlarinla beraber yüklemis olsurusnuz ve sonucta baze ayarlar eskisi gibi olmaya bilir o nedenle asla baska set yüklerken globali yüklememyiniz baska setteki globali silmek 1 dakika bile degildir bunu bilgisayarinizda gerceklestirebilirsiniz veyada orgunuzun üzerinde de yükleme yaparken gercekslestirebilirsiniz
saygilarimla