Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA600'de kendi setimizi nasıl oluşturabiliriz? Lütfen YardımKendi setini yapman,buyuk zaman tecrube emek ve Bilgi isteyen birseydir,piyasadaki butun setleri tek tek deniyeceksiniz,en sevdiginiz ritim ve seleri ayri ayri toplayip birlestirerek yeni bir set yapacaksiz,eger daha once yapmadiysaniz buyuk bir zaman ve emek lazim,yani vaktinin cogunu aletin arkasinda gecirmeniz lazimmm.gercekten kolay birsey degilll
Cevap: PA600'de kendi setimizi nasıl oluşturabiliriz? Lütfen Yardım
Kendi setini yapman,buyuk zaman tecrube emek ve Bilgi isteyen birseydir,piyasadaki butun setleri tek tek deniyeceksiniz,en sevdiginiz ritim ve seleri ayri ayri toplayip birlestirerek yeni bir set yapacaksiz,eger daha once yapmadiysaniz buyuk bir zaman ve emek lazim,yani vaktinin cogunu aletin arkasinda gecirmeniz lazimmm.gercekten kolay birsey degilll