Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa600 yeni 2/4 leri saglam olan set yokmu paylassanizAdım ozan üstadım sanırım ,Bestemgold setti daha sonra bestemozan gold set diye paylaşım yapmıştım ama bu hakirce yazılar inanın canımı çok sıkıyor,maksadı sadece yardım etmek olan insanlar bu yüzden soğuyor ama pireye kızıp da yorgan yakan biri değilim bir kişi Bile ALLAH razı olsun dese bilirim ki muhakkak biryerlerde birilerinin ALLAH razı olsun demesi önüme çıkar,şimdiye kadar hiç benci olmadım olamamda olmayacağımda buradan tüm değerli ustalarada ALLAH razı olsun onlar sayesinde bişeyler yapıp bizde ekmek kazanıyoruz tüm müzisyen abi ve kardeşlerimin mübarek ramazan bayramını kutlar herkeze hayırlı günler dilerim,sevgiler saygılar.
Cevap: pa600 yeni 2/4 leri saglam olan set yokmu paylassaniz
Adım ozan üstadım sanırım ,Bestemgold setti daha sonra bestemozan gold set diye paylaşım yapmıştım ama bu hakirce yazılar inanın canımı çok sıkıyor,maksadı sadece yardım etmek olan insanlar bu yüzden soğuyor ama pireye kızıp da yorgan yakan biri değilim bir kişi Bile ALLAH razı olsun dese bilirim ki muhakkak biryerlerde birilerinin ALLAH razı olsun demesi önüme çıkar,şimdiye kadar hiç benci olmadım olamamda olmayacağımda buradan tüm değerli ustalarada ALLAH razı olsun onlar sayesinde bişeyler yapıp bizde ekmek kazanıyoruz tüm müzisyen abi ve kardeşlerimin mübarek ramazan bayramını kutlar herkeze hayırlı günler dilerim,sevgiler saygılar.