Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA600 QT Ilk izlenimlerimNe yazmışım. Fanatik marka tutkunlarının diğer marka ve modelleri sürekli olarak karalama çalışmalarına her zaman karşı çıktım. Böyle bir izlenim aldıysam ancak savunmaya geçmişimdir. Ben bk5 için olumsuz birşey yazmadım. Herşey parasına göre. O zaman 1500 lira bütçe ayırmış ama 2400 lira BK5 almıştım. Şimdi durumlar değişti.BK5 için 3 liraya 5 liralık klavye diyordum şimdi 7 liraya 7 liralık klavye almış olsam dahi elimde 7 liralık performansı olan bir alet var demektir, ki bunda herhangi bir tezat göremiyorum.
Cevap: PA600 QT Ilk izlenimlerim
Ne yazmışım. Fanatik marka tutkunlarının diğer marka ve modelleri sürekli olarak karalama çalışmalarına her zaman karşı çıktım. Böyle bir izlenim aldıysam ancak savunmaya geçmişimdir. Ben bk5 için olumsuz birşey yazmadım. Herşey parasına göre. O zaman 1500 lira bütçe ayırmış ama 2400 lira BK5 almıştım. Şimdi durumlar değişti.BK5 için 3 liraya 5 liralık klavye diyordum şimdi 7 liraya 7 liralık klavye almış olsam dahi elimde 7 liralık performansı olan bir alet var demektir, ki bunda herhangi bir tezat göremiyorum.