Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA600 QT Ilk izlenimlerimhayirli olsun alpercimsitede hatirlarsan ilk alan bendim ve buraya birkac video cekimi yapip yolamsitim ama cok elestiri oldu yok ritimin zil sesindeki tiz sesi cok geliyormus yok pa55 in aynisiymis v.s vs bide anlamadigimkonu var ben 45 senedir almanyada yasiyorum bircok klavier degistirdim jvc ile baslayip pa600 geldim bunu yani sira tek kulanmadigim orglardan yamaha vardi ama simdiye kadar hic picbend kopmadi kirilmadi ama gercekten hicbir orgta pa800 de ram olayida hic yanmadi bunu yazmamin sebebi cogu arkadaslar hemen sana yok picbend kirilacak yok ram yanacak derler bende hic böyle bisey oladineyse aslinda yazilacak cok sey var ama yazmak istemiyorum sadece keyfime bakiyorum 960 euroya aldim simdiye kadar ister inan ister inanma iki misli parasini bile cikardim herseyde mükemel sahnede hic bir kisi bana demedi bile bu orgun sesi pa800 degil onun icin yok tiz geliyor yok bass geliyor diye sende kayfine bak önemli olan kulanicinin hosuna gitmesibana bu fiyata baska bir org gösterseler suan ayni bu islemleri yapiyor ömrümün sonuna kadar korgtanvazgecerimneyse tekrardan hayirli olsun
Cevap: PA600 QT Ilk izlenimlerim
hayirli olsun alpercim
sitede hatirlarsan ilk alan bendim ve buraya birkac video cekimi yapip yolamsitim ama cok elestiri oldu yok ritimin zil sesindeki tiz sesi cok geliyormus yok pa55 in aynisiymis v.s vs bide anlamadigimkonu var ben 45 senedir almanyada yasiyorum bircok klavier degistirdim jvc ile baslayip pa600 geldim bunu yani sira tek kulanmadigim orglardan yamaha vardi ama simdiye kadar hic picbend kopmadi kirilmadi ama gercekten hicbir orgta pa800 de ram olayida hic yanmadi bunu yazmamin sebebi cogu arkadaslar hemen sana yok picbend kirilacak yok ram yanacak derler bende hic böyle bisey oladi
neyse aslinda yazilacak cok sey var ama yazmak istemiyorum sadece keyfime bakiyorum 960 euroya aldim simdiye kadar ister inan ister inanma iki misli parasini bile cikardim herseyde mükemel sahnede hic bir kisi bana demedi bile bu orgun sesi pa800 degil onun icin yok tiz geliyor yok bass geliyor diye sende kayfine bak önemli olan kulanicinin hosuna gitmesi
bana bu fiyata baska bir org gösterseler suan ayni bu islemleri yapiyor ömrümün sonuna kadar korgtan
vazgecerim
neyse tekrardan hayirli olsun