Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!ben 5 aydir kulaniyorum ve menun oldugumu birkez daha dile getireyim cok elestirenler benceyaniliyorlardügünde kimse demedi pa800 degil ben oynamam diye okadar menun kalindiki mayisa tekrar nisan aldim ayni yerden buda 5 kez sahne demek pa600 le aslinda orgu evde kulanmak icin almistim baze kisiler ne maksatla yazdiklarini biliyorum aslinda ama orali bile deglim ben parasini coktan cikartim darisi alanlarin basinaaslinda cok metalik darbukadaki tak sesindede tiz var bu org pa3x degil alinmaz pa3x veyada tyros 4 kadar ton sesleri cikmasi gerekir ki bu fiyata bu orgu alinsin yoksa tyros4 ve pa3 x in yanindan gecmez hata okadar ses tonlamasi metaliki tyros 5 cikacak onun sesini yüzde 30 u bile degilsaka bir yanada parasina göre bence cok iyi eksik yok fazlasi bile var
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!
ben 5 aydir kulaniyorum ve menun oldugumu birkez daha dile getireyim cok elestirenler bence
yaniliyorlar
dügünde kimse demedi pa800 degil ben oynamam diye okadar menun kalindiki mayisa tekrar nisan aldim ayni yerden buda 5 kez sahne demek pa600 le aslinda orgu evde kulanmak icin almistim
baze kisiler ne maksatla yazdiklarini biliyorum aslinda ama orali bile deglim ben parasini coktan cikartim darisi alanlarin basina
aslinda cok metalik darbukadaki tak sesindede tiz var bu org pa3x degil alinmaz
pa3x veyada tyros 4 kadar ton sesleri cikmasi gerekir ki bu fiyata bu orgu alinsin yoksa tyros4 ve pa3 x in yanindan gecmez hata okadar ses tonlamasi metaliki tyros 5 cikacak onun sesini yüzde 30 u bile degil
saka bir yanada parasina göre bence cok iyi eksik yok fazlasi bile var