Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!sorun şurada arkadaşlar korg türkiye yada can elektronik .set ihtiyacı olmayan bir alete set yaptırdı. bu sayede fiyatı olması gerekenden 100 dolar yükseltti.ben tüketiciyim.sadece cebimi ve aldığım malın benim işimi görüp görmediğini düşünürüm.cebeimden extra para çıkmasını istemem. bu şuna benziyor. ben bayiden sıfır araba alıyorum adam bana yanında 4 tanede lastik satıyor hemde zorla.işin daha türkçesi can elektronik pa600 satışından extra aldığı 100 dolarla elde kalan pa500 lerin ve pa3x lerin zararrını kapatıyor. tamamen kendine duygusal
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!
sorun şurada arkadaşlar korg türkiye yada can elektronik .set ihtiyacı olmayan bir alete set yaptırdı. bu sayede fiyatı olması gerekenden 100 dolar yükseltti.ben tüketiciyim.sadece cebimi ve aldığım malın benim işimi görüp görmediğini düşünürüm.cebeimden extra para çıkmasını istemem. bu şuna benziyor. ben bayiden sıfır araba alıyorum adam bana yanında 4 tanede lastik satıyor hemde zorla.
işin daha türkçesi can elektronik pa600 satışından extra aldığı 100 dolarla elde kalan pa500 lerin ve pa3x lerin zararrını kapatıyor. tamamen kendine duygusal