Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!Arkadaşlar biz de bu akşam itibari aleti yakından inceleme şansı bulduk.. Alet gerçekten Pa800'den fazlasını veriyor eksiğini vermiyor.. Ben Yamaha kullanıcısıyım ama ne yalan söylim Pa600 piyasada çok iyi yer tutar.. Mp3 okuyor, Pa800 setlerini 2 dakikada yüklüyor 3 dakika sürerse kaldır at o orgu sadece 2 dakikada set yükleme işi tamamdır hata falan da yok, okumadığı ses-ritm yok şimdiye kadar.. (set içinde arızalı sesler, ritmler hariç).. Yamahanın yanına bu fiyata bu alet alınır.. 3 gün önce Pa 3x alan arkadaş veryansın ediyo keşke bekleyeydim bundan alaydım diye.. Tabiki 3x ile kıyaslamak olmaz ama onun okuduğu sesleri ritimleri de okuyor.. Pa800'e, 3x'e o kadar para vereceğime bu aletin sıfırını kaçırmam..
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!
Arkadaşlar biz de bu akşam itibari aleti yakından inceleme şansı bulduk.. Alet gerçekten Pa800'den fazlasını veriyor eksiğini vermiyor.. Ben Yamaha kullanıcısıyım ama ne yalan söylim Pa600 piyasada çok iyi yer tutar.. Mp3 okuyor, Pa800 setlerini 2 dakikada yüklüyor 3 dakika sürerse kaldır at o orgu sadece 2 dakikada set yükleme işi tamamdır hata falan da yok, okumadığı ses-ritm yok şimdiye kadar.. (set içinde arızalı sesler, ritmler hariç).. Yamahanın yanına bu fiyata bu alet alınır.. 3 gün önce Pa 3x alan arkadaş veryansın ediyo keşke bekleyeydim bundan alaydım diye.. Tabiki 3x ile kıyaslamak olmaz ama onun okuduğu sesleri ritimleri de okuyor.. Pa800'e, 3x'e o kadar para vereceğime bu aletin sıfırını kaçırmam..