Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!ammada bombaladınız yaw. siz denemeden etmeden karalamaya devam edin. yaw ben alalı 10 gün oldu. daha hiçbir 800 setini yükleyince alet saçmalamadı. tabiki herkesin aleti kendine güzel bişe demem ama herşey ortada. 800 ses canavarıydı. peki bu ne o zaman. herkes kendi müziğini yapsın. ne gereği var yok şöyle böyle demenin. hiç olmassa org alet seçmiyor. tonlar bomba gibi. valla 800 den artısı var eksiği yok. saygılar.
Cevap: Pa600 qt ce beklenen tanıtım !!!
ammada bombaladınız yaw. siz denemeden etmeden karalamaya devam edin. yaw ben alalı 10 gün oldu. daha hiçbir 800 setini yükleyince alet saçmalamadı. tabiki herkesin aleti kendine güzel bişe demem ama herşey ortada. 800 ses canavarıydı. peki bu ne o zaman. herkes kendi müziğini yapsın. ne gereği var yok şöyle böyle demenin. hiç olmassa org alet seçmiyor. tonlar bomba gibi. valla 800 den artısı var eksiği yok. saygılar.