Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA600 için ücretli USB öneriniz var mı?paylaşım için teşekkürler bende dün korg pa600 qt sahibi oldum ilk defa korg kullanacağım inşallah set konusunda kafam çok karışık forumdan yaklaşık 8-10 adet set indirdim ama örnek verirsek sizin setiniz zipten çıkınca 103 mb başka bir set 109 mb vs malum pa600 ün hafızası 96 mb olduğu için 96 mb den büyük set yüklemeyin diyorlar bu konuda yardımcı olurmusunuz.Bir de ben 8-10 adet setlerden kendim içlerinden istediğim ritim ses vs gibi şeyleri alıp kendime özel seti nasıl yaparım
Cevap: PA600 için ücretli USB öneriniz var mı?
paylaşım için teşekkürler bende dün korg pa600 qt sahibi oldum ilk defa korg kullanacağım inşallah set konusunda kafam çok karışık forumdan yaklaşık 8-10 adet set indirdim ama örnek verirsek sizin setiniz zipten çıkınca 103 mb başka bir set 109 mb vs malum pa600 ün hafızası 96 mb olduğu için 96 mb den büyük set yüklemeyin diyorlar bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Bir de ben 8-10 adet setlerden kendim içlerinden istediğim ritim ses vs gibi şeyleri alıp kendime özel seti nasıl yaparım