Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA600 e tek tek sample yükleyebilen var mı ?arkadaşlar ram falan yakma olayı pa600 de yok bundan kesinlikle korkmayın bu bir.2. si de tek tek sample atılmıyor diye bişey yok sample de atılıyor ritimde atılıyor.sample atmak için ilk önce hangi setten atmak istiyorsan o seti yükle ve istediğin performansı seç performans adını ve içinde hangi seslerin kullanıldığını bi yere yaz sonra kendi setini yükle ve media tuşuna basarak setin içinden performansı kopyala sonrada içindeki sesleri user 1 veya user 2 ye boş olan bi yere kopyala. Sonra kopyaladığın performansı seç ve sesleri upper 1-2-3 neyse oraya seçip performansı yukarıdaki tırnaktan kaydet bu kadar hata versede o iş tamamdır ritim içinde aynı şekilde ritim almak istediğin seti yükle sonra istediğin ritimi seç ve track select tuşuna bas sonra orada sıra ile drum / perc / acc1 /acc2 diye sıra ile gidiyor onların içinden userdk yazanları bi kağıda yaz (diğerleri önemli değil çünkü orgun kendi sesleri ile yapılmıştır onlar otomatik gelir) ve ince bir nokta bunu intro 1 -2-3 ve varyasyon 1-2-3-4 için ayrı ayrı yapmalısın . sonra kendi setini yükle ve istediğin ritimi yükleyerek kaydettiğin drumkitleri yükleyerek ritimi çaldırabilirsin. Klavye karşımda olmadığı için bu kadar anlatabildim
Cevap: PA600 e tek tek sample yükleyebilen var mı ?
arkadaşlar ram falan yakma olayı pa600 de yok bundan kesinlikle korkmayın bu bir.
2. si de tek tek sample atılmıyor diye bişey yok sample de atılıyor ritimde atılıyor.
sample atmak için ilk önce hangi setten atmak istiyorsan o seti yükle ve istediğin performansı seç performans adını ve içinde hangi seslerin kullanıldığını bi yere yaz sonra kendi setini yükle ve media tuşuna basarak setin içinden performansı kopyala sonrada içindeki sesleri user 1 veya user 2 ye boş olan bi yere kopyala. Sonra kopyaladığın performansı seç ve sesleri upper 1-2-3 neyse oraya seçip performansı yukarıdaki tırnaktan kaydet bu kadar hata versede o iş tamamdır
ritim içinde aynı şekilde ritim almak istediğin seti yükle sonra istediğin ritimi seç ve track select tuşuna bas sonra orada sıra ile drum / perc / acc1 /acc2 diye sıra ile gidiyor onların içinden userdk yazanları bi kağıda yaz (diğerleri önemli değil çünkü orgun kendi sesleri ile yapılmıştır onlar otomatik gelir) ve ince bir nokta bunu intro 1 -2-3 ve varyasyon 1-2-3-4 için ayrı ayrı yapmalısın . sonra kendi setini yükle ve istediğin ritimi yükleyerek kaydettiğin drumkitleri yükleyerek ritimi çaldırabilirsin.
Klavye karşımda olmadığı için bu kadar anlatabildim