Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa3x ribbon controller yardım lütfen !!Usta ribbona da alıştık da daha adam akıllı ribbon ayarım tam yapılmış bi sample ses yok elimde paralı usb de almak istemiyorum triton trinity de kullandım zamanında onlar kadar kalitelide değil ribbonu pa3x in alışınca bileği dayamaya bazı seslerde kayıyıordu diyorum acaba pitchbandmi arızalı sonradan anladım ribbon olduğunu bide pa80 den bu yana p3xde pithbannde top şeklinde 360 derece olunca zor alıştım alete yoksa sorun yok Yorumun için saol eyvallah üstad
Cevap: Pa3x ribbon controller yardım lütfen !!
Usta ribbona da alıştık da daha adam akıllı ribbon ayarım tam yapılmış bi sample ses yok elimde paralı usb de almak istemiyorum triton trinity de kullandım zamanında onlar kadar kalitelide değil ribbonu pa3x in alışınca bileği dayamaya bazı seslerde kayıyıordu diyorum acaba pitchbandmi arızalı sonradan anladım ribbon olduğunu bide pa80 den bu yana p3xde pithbannde top şeklinde 360 derece olunca zor alıştım alete yoksa sorun yok Yorumun için saol eyvallah üstad