Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa300 sample nasil yukenilir yardim lütfenPa300 direkt sample okumuyor, korg setlerinin içinden sesleri yada kitleri alıyorsun, ram de yer varsa sample'ı da birlikte geliyor. Karma set yapma, ses ritim editleme, yükleme silme vs. işlemlere ne kadar hakimsin bilmiyorum ama 32 mb gibi sınırlı bir alanla iyi bir karma set yapmak için bazı konulara hakim olmalısın yada bazı taktikleri bilmelisin. Eğer bu konularda yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan bilgi ver yarın yardımcı olurum.
Cevap: Pa300 sample nasil yukenilir yardim lütfen
Pa300 direkt sample okumuyor, korg setlerinin içinden sesleri yada kitleri alıyorsun, ram de yer varsa sample'ı da birlikte geliyor. Karma set yapma, ses ritim editleme, yükleme silme vs. işlemlere ne kadar hakimsin bilmiyorum ama 32 mb gibi sınırlı bir alanla iyi bir karma set yapmak için bazı konulara hakim olmalısın yada bazı taktikleri bilmelisin. Eğer bu konularda yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan bilgi ver yarın yardımcı olurum.