Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa3 x hakkındabende duyduklarımı sizinle paylaştım gülmek isteyenler gülebilir pa55 çin değilmi 500 çin değilmi extreme de çinde üretilmesine rağmen çok kaliteli tuşe kullanılmış kullandığım cep telefonu sony ericcson u5i vivaz made in chine ve çok memnunum çinin iyisi var kötüsü var medeli ile ortak oldugunu duydum ben pa3x kötülemiyorum ki güzel alet ama anlatmak istediğim şu ilk posta tr ye geldi ilk sürümü tüm sorunlar bizde biz yeni bi mal çıktımı hemen alıyoruz ben sound a önem veren biriyim pratik liğe değil beni en çok yoran klavye yamaha dx7 dir bilginize kaç kişimiz dx7 ye ses yaptık acele etmeyin demek istedim yeni os lar çıksın set ler çıksın öle alın dedik benim çoğu arkadaşım direk pa2x setini yüklemiş halada tyros4 e or700 ritimleri kullanan yokmu dürüstçe söylesin ama benim tyros 2 de bile var mecbur kaldığım ritim 100de 2 si or700 100de 20 si emo set 100de 50 si soner loop set geri kalanıda kendi ürettiklerim lütfen ama bişeyleri ciddiye alalım
Cevap: pa3 x hakkında
bende duyduklarımı sizinle paylaştım gülmek isteyenler gülebilir pa55 çin değilmi 500 çin değilmi extreme de çinde üretilmesine rağmen çok kaliteli tuşe kullanılmış kullandığım cep telefonu sony ericcson u5i vivaz made in chine ve çok memnunum çinin iyisi var kötüsü var medeli ile ortak oldugunu duydum ben pa3x kötülemiyorum ki güzel alet ama anlatmak istediğim şu ilk posta tr ye geldi ilk sürümü tüm sorunlar bizde biz yeni bi mal çıktımı hemen alıyoruz ben sound a önem veren biriyim pratik liğe değil beni en çok yoran klavye yamaha dx7 dir bilginize kaç kişimiz dx7 ye ses yaptık
acele etmeyin demek istedim yeni os lar çıksın set ler çıksın öle alın dedik benim çoğu arkadaşım direk pa2x setini yüklemiş halada tyros4 e or700 ritimleri kullanan yokmu dürüstçe söylesin ama
benim tyros 2 de bile var mecbur kaldığım ritim 100de 2 si or700 100de 20 si emo set 100de 50 si soner loop set geri kalanıda kendi ürettiklerim lütfen ama bişeyleri ciddiye alalım