Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa1xpro pa800 ile başa baş takas!tabiki o sesler var ama ilk sürüm ilk editlerim yükleyiniz şimdiki yeni sesler yok mesela yeni ses ne var kamanjatyay gündem8 tremolo yay gibi yeni yaylılar yok exb bord destekli oldugu için tam okumaz ama yinede gündem setimin içerisinde işinize yarar sesler var mesela yenilikler şu oldu size bordsuz ney kawala koydum yeni sette bunları silip yerine aynı yerlerine daha kaliteli sampleler ekledim bilisinizki arab yay ve arab kawalları ud kanunları ve darbukaları bizim türklerden daha iyir
Cevap: pa1xpro pa800 ile başa baş takas!
tabiki o sesler var ama ilk sürüm ilk editlerim yükleyiniz şimdiki yeni sesler yok mesela yeni ses ne var kamanjatyay gündem8 tremolo yay gibi yeni yaylılar yok exb bord destekli oldugu için tam okumaz ama yinede gündem setimin içerisinde işinize yarar sesler var mesela yenilikler şu oldu size bordsuz ney kawala koydum yeni sette bunları silip yerine aynı yerlerine daha kaliteli sampleler ekledim bilisinizki arab yay ve arab kawalları ud kanunları ve darbukaları bizim türklerden daha iyir