Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x set editlemeEvet sayın üstadım sound. Record üsttırnak hemen hemen her konumda delete seçeneğini verrmiş .dediginiz gibi en aLt bölümlerde ALL SAMPLE DELETE özelliğinni vermiş record konumuna her girdiğimde ortalık karışıyor aslında dogru ayarlamalaları bilmediğimden kaynaklı.ama sizler gibi hayır sever ve paylaşımcı insanlar sayesinde yavaş yavaş öğreniyorum.ALLAHım sizleri herzaman korusun.her hususta yardımcınız olsun teşekkür etmekle ödenmez hakkınız.çok sagolun.hem kendi şahsıma hemde insanlılk adına çook teşekkür ederim.
Cevap: Pa1x set editleme
Evet sayın üstadım sound. Record üsttırnak hemen hemen her konumda delete seçeneğini verrmiş .dediginiz gibi en aLt bölümlerde ALL SAMPLE DELETE özelliğinni vermiş record konumuna her girdiğimde ortalık karışıyor aslında dogru ayarlamalaları bilmediğimden kaynaklı.ama sizler gibi hayır sever ve paylaşımcı insanlar sayesinde yavaş yavaş öğreniyorum.ALLAHım sizleri herzaman korusun.her hususta yardımcınız olsun teşekkür etmekle ödenmez hakkınız.çok sagolun.hem kendi şahsıma hemde insanlılk adına çook teşekkür ederim.