Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x set editlemeçok sağolun üstadım eyvallah allah razı olsun bugün recorddan baya bi deyişim yaptım ortalık karıştı ALLAHtan daha önce save etmiştim üstadım bi sıkıntım daha var babaos diye bi set kullanıyorum sadece user 2 deki ritimleri kullanıyorum istemediğiiim ritimleri sesleri silsem exbordda yada remde boşluk oluşturamazmıyım az ritim var bu ritimleri yapan insandanda ALLAH razı olsun sample ritim gibi yazmış.+çok teşekkür ederim sağolun varolun...
Cevap: Pa1x set editleme
çok sağolun üstadım eyvallah allah razı olsun bugün recorddan baya bi deyişim yaptım ortalık karıştı ALLAHtan daha önce save etmiştim üstadım bi sıkıntım daha var babaos diye bi set kullanıyorum sadece user 2 deki ritimleri kullanıyorum istemediğiiim ritimleri sesleri silsem exbordda yada remde boşluk oluşturamazmıyım az ritim var bu ritimleri yapan insandanda ALLAH razı olsun sample ritim gibi yazmış.+çok teşekkür ederim sağolun varolun...