Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x set editlemeÖncelikle pa800 setlerini editleyebilmek için pa1x e yüklenmesi gerekir. Ancak pa1x, pa800 setlerini okuyamadığı için bu mümkün değil... Lisanslı dönüştürücü programlarla pa800 ritimlerini 1x'e çevirebilirsiniz. Bu da çok uzun zaman alır.Mevcut 1x setinde ritimleri editlemek için; düzenlenmesini yapacağınız ritmi seçip RECORD tuşuna basıyoruz. Menüde en üstte ve seçili bulunan Record/Edit Style olduğundan alttaki OK yazan butona tıklıyoruz. Ekran ritim yazma ekranında açılır. Burada düzenleme yapacağımız alanlarda gerekli işlemleri yaptıktan sonra son olarak sağ üst köşede bulunan açılır menüden Whrite Style yapıp onayladığımızda ritim düzenlenmiş (editlenmiş) olur.
Cevap: Pa1x set editleme
Öncelikle pa800 setlerini editleyebilmek için pa1x e yüklenmesi gerekir. Ancak pa1x, pa800 setlerini okuyamadığı için bu mümkün değil... Lisanslı dönüştürücü programlarla pa800 ritimlerini 1x'e çevirebilirsiniz. Bu da çok uzun zaman alır.
Mevcut 1x setinde ritimleri editlemek için; düzenlenmesini yapacağınız ritmi seçip RECORD tuşuna basıyoruz. Menüde en üstte ve seçili bulunan Record/Edit Style olduğundan alttaki OK yazan butona tıklıyoruz. Ekran ritim yazma ekranında açılır. Burada düzenleme yapacağımız alanlarda gerekli işlemleri yaptıktan sonra son olarak sağ üst köşede bulunan açılır menüden Whrite Style yapıp onayladığımızda ritim düzenlenmiş (editlenmiş) olur.