Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa1x macitgündemsetbenim seti yüklemeden önce şu işlemden geçiniz faydalıdır sound basınız record basınız menu basınız multisample seçiniz sağ üst köşeye tıklayınız delete yi seçiniz ve önümüze çıkan seçenekteki en alttakini seçiniz delete all drum samples enter yapınız orgu tamamen boşaltır sampleler ağzına kadar dolu oldugu için bu sıkıntıyı yapabilir ama önce orgu boşaltıp sonra benim setimi yükleyiniz ram ınız içinde faydalı olur saygılar bu emeğime karşılık bi teşekkür etmeniz yeterli
Cevap: pa1x macitgündemset
benim seti yüklemeden önce şu işlemden geçiniz faydalıdır sound basınız record basınız menu basınız multisample seçiniz sağ üst köşeye tıklayınız delete yi seçiniz ve önümüze çıkan seçenekteki en alttakini seçiniz delete all drum samples enter yapınız orgu tamamen boşaltır sampleler ağzına kadar dolu oldugu için bu sıkıntıyı yapabilir ama önce orgu boşaltıp sonra benim setimi yükleyiniz ram ınız içinde faydalı olur saygılar bu emeğime karşılık bi teşekkür etmeniz yeterli