Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x emo uyumlu set lazımBen de emo board olmadığı için bu seti kendime taslak olarak seçtim ve kendime göre tamamen editleyerek, kendime göre yeni ilave ritimler ekleyerek halen kullanıyorum.Not:Buraya eklediğim set, emoboard seti olup, bu seti yazanın kendi orijnal setidir ve üzerinde her hangi bir oynama yapılmamıştır. Natureldir...Not: Emo board diye yazdım ancak başka bir bord da olabilir. Çünkü bazı editlenen enstrumanların içeriğinde exb bankları <empty> olarak görünüyordu...Zippyshare.com
Cevap: Pa1x emo uyumlu set lazım
Ben de emo board olmadığı için bu seti kendime taslak olarak seçtim ve kendime göre tamamen editleyerek, kendime göre yeni ilave ritimler ekleyerek halen kullanıyorum.
Not:Buraya eklediğim set, emoboard seti olup, bu seti yazanın kendi orijnal setidir ve üzerinde her hangi bir oynama yapılmamıştır. Natureldir...
Not: Emo board diye yazdım ancak başka bir bord da olabilir. Çünkü bazı editlenen enstrumanların içeriğinde exb bankları <empty> olarak görünüyordu...
Zippyshare.com