Konuya cevap cer

Cevap: Pa 900 İLE hasretinden yandı gönlüm

evet şuanda gerçekten pa 900 için elimdeki seti uyarlıyorum ama emin olun aynı set pa 900 da bambaşka bir hal alıyor bittiği an paylaşıcam aceleye gelmesini istemiyorum çünkü pa 900 de set uyarlamak gerçekten kolay olmuyor mesala bir başka kılavyenin yine pa veya x serilerinin setide  olabilir anca PA 900 e seti yüklediğiniz zaman bazen vuruşlarda değişiklikler meydana geliyor dolasıyla piyasada olan setlerden pa 900 da performans almanız çok zor tabiki iş yapar ama bir pa 800 gibi ozaman PA 900 almanıza gerek kalmaz:))

şuanda PA 900 da istenilen saundu tam anlamıyla %70 aldım amacım bunu %100 yapmak buda hemen olmuyor çünkü cihazın üzerinde tefarruat çok fazla ince işcilik gerekiyor yani anlayacağınız zaten yakında piyasaya oturdumu öyle gider kimsede bunlarla uğraşmaz çünkü ayarlar sabitlenir dahada değişmez benimde amacım bu gerçekten pa 900 den en iyi saundu alabilmek ve dün bunu %70 oranında başardım Düne kadar bende PA 900 ile ilgili kaygılarım vardı

Bunu En İyi AS MÜZİK.ten Mehmet abim BİLİR.Ancak şuanda pa 900 çok iyi bir cihaz olduğunu size gerçekten söyleyebilirim

Geri