Konuya cevap cer

Elbette, Korg Pa80'inize yeni aldığınız 60 GB hard diski kurmak  Bu işlemi dikkatlice yaparak hard diskinizi sorunsuzca kullanabilirsiniz..

Adım 1: Hard Diski Hazırlayın

1. Hard Diski Bağlayın: Yeni aldığınız 60 GB hard diski Korg Pa80'inize bağlayın. Hard diski doğru şekilde monte ettiğinizden emin olun.
  2. Elektrik Bağlantıları: Hard diskin elektrik bağlantılarını kontrol edin ve doğru şekilde takıldığından emin olun.

Adım 2: Hard Diski Formatlayın

1. Disk Moduna Girin: Korg Pa80'inizde "DISK" butonuna basarak disk moduna girin.
  2. Format Seçeneğini Seçin: Disk menüsünde, hard diski formatlamak için "FORMAT" seçeneğini seçin. Bu işlem, hard diski kullanılabilir hale getirecektir.
  3. Onaylayın: Formatlama işlemini onaylayın ve tamamlanmasını bekleyin.

Adım 3: Backup Set Yükleyin

1. Dosyaları Hazırlayın: WhatsApp üzerinden aldığınız RAR dosyasını bilgisayarınıza indirin. Bu dosyayı WinRAR veya 7-Zip gibi bir yazılım kullanarak açın ve içindeki dosyaları çıkarın.
  2. Dosyaları Hard Diske Kopyalayın: Çıkardığınız dosyaları USB sürücüsüne kopyalayın, ardından bu dosyaları Korg Pa80'inize bağlı hard diske aktarın.
  3. Disk Moduna Girin: Korg Pa80'inizde "DISK" butonuna basarak disk moduna tekrar girin.
  4. Load Seçeneğini Seçin: Dosya yöneticisini açarak yüklemek istediğiniz set dosyasını seçin ve "LOAD" butonuna basın. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

Adım 4: Seti Kullanmaya Başlayın

1. Seti Kullanın: Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, yeni set dosyalarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Set içerisindeki sesler ve ritimler, cihazınızın hafızasına yüklenecektir.

saygılar..

Geri