Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Elbette, Korg Pa80'inize yeni aldığınız 60 GB hard diski kurmak Bu işlemi dikkatlice yaparak hard diskinizi sorunsuzca kullanabilirsiniz..Adım 1: Hard Diski HazırlayınHard Diski Bağlayın: Yeni aldığınız 60 GB hard diski Korg Pa80'inize bağlayın. Hard diski doğru şekilde monte ettiğinizden emin olun.Elektrik Bağlantıları: Hard diskin elektrik bağlantılarını kontrol edin ve doğru şekilde takıldığından emin olun.Adım 2: Hard Diski FormatlayınDisk Moduna Girin: Korg Pa80'inizde "DISK" butonuna basarak disk moduna girin.Format Seçeneğini Seçin: Disk menüsünde, hard diski formatlamak için "FORMAT" seçeneğini seçin. Bu işlem, hard diski kullanılabilir hale getirecektir.Onaylayın: Formatlama işlemini onaylayın ve tamamlanmasını bekleyin.Adım 3: Backup Set YükleyinDosyaları Hazırlayın: WhatsApp üzerinden aldığınız RAR dosyasını bilgisayarınıza indirin. Bu dosyayı WinRAR veya 7-Zip gibi bir yazılım kullanarak açın ve içindeki dosyaları çıkarın.Dosyaları Hard Diske Kopyalayın: Çıkardığınız dosyaları USB sürücüsüne kopyalayın, ardından bu dosyaları Korg Pa80'inize bağlı hard diske aktarın.Disk Moduna Girin: Korg Pa80'inizde "DISK" butonuna basarak disk moduna tekrar girin.Load Seçeneğini Seçin: Dosya yöneticisini açarak yüklemek istediğiniz set dosyasını seçin ve "LOAD" butonuna basın. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.Adım 4: Seti Kullanmaya BaşlayınSeti Kullanın: Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, yeni set dosyalarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Set içerisindeki sesler ve ritimler, cihazınızın hafızasına yüklenecektir.saygılar..
Elbette, Korg Pa80'inize yeni aldığınız 60 GB hard diski kurmak Bu işlemi dikkatlice yaparak hard diskinizi sorunsuzca kullanabilirsiniz..