Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Merhaba! Korg Pa80'inize yeni bir backup set yüklemek için, dosyayı RAR formatında değil, içeriğini açarak yüklemeniz gerekecek. İşte adım adım nasıl yapacağınız:Adım 1: Dosyaları HazırlayınRAR Dosyasını Açın: WhatsApp üzerinden aldığınız RAR dosyasını bilgisayarınıza indirin. Bu dosyayı WinRAR veya 7-Zip gibi bir yazılım kullanarak açın ve içindeki dosyaları çıkarın.Dosyaları USB'ye Kopyalayın: Çıkardığınız dosyaları bir USB sürücüsüne kopyalayın.Adım 2: Korg Pa80'e Dosyaları YükleyinKorg Pa80'i Hazırlayın: Cihazınızı açın ve hazır hale getirin.USB'yi Bağlayın: USB sürücüsünü Korg Pa80'e takın.Disk Moduna Girin: Korg Pa80'inizde "DISK" butonuna basarak disk moduna girin.Dosya Yöneticisini Açın: "LOAD" seçeneğine gidin ve dosya yöneticisini açın.Adım 3: Set Dosyasını YükleyinSet Dosyasını Bulun: USB sürücünüzdeki set dosyasını bulun.Seti Yükleyin: Yüklemek istediğiniz set dosyasını seçin ve "LOAD" butonuna basın. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.Adım 4: Seti KullanınSeti Kullanmaya Başlayın: Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, yeni set dosyalarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Set içerisindeki sesler ve ritimler, cihazınızın hafızasına yüklenecektir.Notlar:Mevcut Seti Çıkarmak: Yeni seti yüklerken mevcut setinizi çıkarmanıza gerek yoktur. Korg Pa80, yeni set dosyasını mevcut setin üzerine yazacaktır.Bu adımları takip ederek set dosyasını başarıyla yükleyebilirsiniz. saygılar..
Merhaba! Korg Pa80'inize yeni bir backup set yüklemek için, dosyayı RAR formatında değil, içeriğini açarak yüklemeniz gerekecek. İşte adım adım nasıl yapacağınız:
Bu adımları takip ederek set dosyasını başarıyla yükleyebilirsiniz. saygılar..