Konuya cevap cer

Merhaba! Korg Pa80'inize yeni bir backup set yüklemek için, dosyayı RAR formatında değil, içeriğini açarak yüklemeniz gerekecek. İşte adım adım nasıl yapacağınız:

Adım 1: Dosyaları Hazırlayın

1. RAR Dosyasını Açın: WhatsApp üzerinden aldığınız RAR dosyasını bilgisayarınıza indirin. Bu dosyayı WinRAR veya 7-Zip gibi bir yazılım kullanarak açın ve içindeki dosyaları çıkarın.
  2. Dosyaları USB'ye Kopyalayın: Çıkardığınız dosyaları bir USB sürücüsüne kopyalayın.

Adım 2: Korg Pa80'e Dosyaları Yükleyin

1. Korg Pa80'i Hazırlayın: Cihazınızı açın ve hazır hale getirin.
  2. USB'yi Bağlayın: USB sürücüsünü Korg Pa80'e takın.
  3. Disk Moduna Girin: Korg Pa80'inizde "DISK" butonuna basarak disk moduna girin.
  4. Dosya Yöneticisini Açın: "LOAD" seçeneğine gidin ve dosya yöneticisini açın.

Adım 3: Set Dosyasını Yükleyin

1. Set Dosyasını Bulun: USB sürücünüzdeki set dosyasını bulun.
  2. Seti Yükleyin: Yüklemek istediğiniz set dosyasını seçin ve "LOAD" butonuna basın. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.

Adım 4: Seti Kullanın

1. Seti Kullanmaya Başlayın: Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, yeni set dosyalarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Set içerisindeki sesler ve ritimler, cihazınızın hafızasına yüklenecektir.

Notlar:

• Mevcut Seti Çıkarmak: Yeni seti yüklerken mevcut setinizi çıkarmanıza gerek yoktur. Korg Pa80, yeni set dosyasını mevcut setin üzerine yazacaktır.

Bu adımları takip ederek set dosyasını başarıyla yükleyebilirsiniz. saygılar..

Geri