Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Öncelikle merhaba,Korg Pa 80 sahibi ve bir acemi olarak sizlerden ricam,Orgum da floopy emülatör USB girişi, kart ve şimdide HD montajı yaparak daha verimli kullanmak istiyorum.Mevcut seti beğenmediğim için yeni bir backup set aldım.Kişi bana bu dosyayı watsap üzerinden rar dosyası olarak gönderdi.Mevcut bu backup set dosyasını rar.olarak mı yüklemeliyim yada dosyayı açarak tek tek mi yüklemeliyim.Disk girişinden aşamalı olarak tarif edilirse çok memnun olurum.Bu arada mevcut set( kartı) yükleme işleminde çıkaracak mıyım.? Şimdiden teşekkürler .
Öncelikle merhaba,
Korg Pa 80 sahibi ve bir acemi olarak sizlerden ricam,
Orgum da floopy emülatör USB girişi, kart ve şimdide HD montajı yaparak daha verimli kullanmak istiyorum.Mevcut seti beğenmediğim için yeni bir backup set aldım.Kişi bana bu dosyayı watsap üzerinden rar dosyası olarak gönderdi.Mevcut bu backup set dosyasını rar.olarak mı yüklemeliyim yada dosyayı açarak tek tek mi yüklemeliyim.Disk girişinden aşamalı olarak tarif edilirse çok memnun olurum.Bu arada mevcut set( kartı) yükleme işleminde çıkaracak mıyım.? Şimdiden teşekkürler .