pa 800 soru

İyiki Doğdunuz :)

ismail05

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 gem wk8se
pa 800 de kes kopyala yapıştır varmı yani mesela iki tane halay ritimı var atakları introları yada varyasyonlarını değiştirebilirmiyiz

Cevap: pa 800 soru

böyle birşey yokmu arkadaşlar yoksa

Bu dediğin olay var üzerinde çalışacağın ritimi seç record>edit style>menü style edit alt sekmelerden copy sekmesi menüsünden yapıyosun kardeşim

teşekkür ederim allah razı olsun

birde şu ses ritim pad loop çekmeyi tam ogrensem yepyeni bi set yapacam ama beceremiyorum çok mu zor

birde şu ses ritim pad loop çekmeyi tam ogrensem yepyeni bi set yapacam ama beceremiyorum çok mu zor

ses çekmek kolay performansın altında hangi soundlar varsa setin içinden sound bölümünden onu yüklüyosun sonra performansı yüklüyosun altlarını yüklediğin soundları seçiyosun kaydediyosun basit ama ritim çekmek biraz zor ritim de aynı ritim hangi drum kitleri hangi acc ları setten kullanıyosa onları tek tek alıyosun sonra ritimi alıp editleyip aynı yerlerine yerleştiriyosun oluyor. pedlerde ritimlerle aynı mantıkta yalnız loop çekmek için orgtan sound menüsüne girip load sound diyip loop u usb den import yapıyoruz sonra editliyoruz bu şekilde aslında ben anlattım ama bunların youtubede videolu anlatımları mevcut saygılarımla ........

çok teşekkür ederim

Rica ederim

abi sana birşey daha sorsam ayıp olur mu youtubede baykal korg halay diye bi video izledim kendisi çalıyor bi ara sonra çaldığının aynısı ni org kendi çalıyor onu nasıl yapıyor biliyormusun